°C
vrijdag 20 september 2024

Dagprogramma voor senioren in Hillegom

Hillegom – De gemeente Hillegom, HOZO en Welzijn Hillegom organiseren twee dagen in de week een Dagprogramma voor senioren in het Pluspunt. Het Dagprogramma is er speciaal voor ouderen die er wel eens uit willen, maar ook voor de mantelzorger die hierdoor ontlast wordt en ook even tijd voor zichzelf heeft.

Het dagprogramma bestaat uit verschillende activiteiten zoals: Het ontmoeten van elkaar, een praatje , gezamenlijk koffiedrinken, gezelligheid en afwisseling, spelletjes, bewegen, en een gezamenlijke lunch. De leiding en de deelnemers stellen in overleg de dag samen.

Het dagprogramma is elke dinsdag en donderdag. De inloop is vanaf kwart voor 10 tot kwart over 10 en de dag duurt tot ongeveer 16.00 uur. Vindt u dat te lang? Dan kunt u er ook voor kiezen om een dagdeel te komen.

Het adres is: ‘t Pluspunt, Henri Dunantplein 28 Hillegom

Voor deelname wordt een kleine bijdrage van € 3,50 per dag gevraagd. Lijkt het u wat om deel te nemen aan het dagprogramma, neem dan contact op met Welzijn Hillegom telefoon: 0252- 519700. De ouderenadviseur zal zo spoedig mogelijk een afspraak met u maken.

Aankomende evenementen

Lees ook: