°C
donderdag 19 september 2024

OPEN DAG DINSDAG 12 MEI – WONEN IN KWEKERIJ VEELZORG

Aan de Stationsweg 129-131 in Hillegom, waar ooit bloembollenkwekerij Veelzorg gevestigd was, ontwikkelt BOEi een intieme en kleinschalige woonomgeving. Met loftwoningen aan het water, klassieke herenhuizen, bungalows en vrije kavels die uitkijken over de bollenvelden.

Het plan
Kwekerij Veelzorg is een project van BOEi. Op het terrein van de historische bloembollenkwekerij uit 1822 komen in totaal 13 nieuwbouwwoningen, die worden ingepast binnen de waardevolle historische bebouwing. Direct aan de Stationsweg komen 5 herenhuizen die samen een klassiek ogend gebouw vormen dat refereert aan de oude bollenschuur die hier ooit stond. Midden in het plan komen 2 luxe bungalows en aan de achterzijde van het plan is plaats voor 6 ruime kavels met de tuin op het zuidwesten en uitzicht over de bollenvelden. Tot slot wordt ook de authentieke bollenschuur gerestaureerd en herontwikkeld tot 5 loftwoningen.

Verwachte koopsom vanaf ca. € 250.000,- v.o.n.

De open dag is op dinsdag 12 mei tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Wij heten u van harte welkom aan de Stationsweg 129-131 in Hillegom.

Kijk voor meer informatie op www.kwekerijveelzorg.nl of volg ons op Facebook.

_DSC5654 Hillegom-rijtjeswoningen-02 zonder logo's

Aankomende evenementen

Lees ook: