°C
donderdag 19 september 2024

kampeernacht Speeltuinen Jeugdland en Weerestein

Speeltuinvereniging Weerestein en Jeugdland hebben de handen ineen gestoken en besloten om met name bij activiteiten af en toe te gaan samenwerken.
Dit heeft geleid tot een gezamenlijke kampeernacht, die op zaterdag 4 juli, aanvang 17:00 uur, wordt georganiseerd op de locatie van Speeltuin Weerestein. De Kampeernacht wordt alweer heel wat jaartjes door Weerestein georganiseerd. Door deze samenwerking wordt het evenementen nog gezelliger en wordt het zeker een leuke belevenis om nooit te vergeten. Op het programma staan weer diverse leuke en spannende gebeurtenissen,  zoals onder andere: tentjes opzetten, eten, schatgraven, kampvuur, marshmallows roosteren, een spannende zaklantaarntocht en tot laat in de speeltuin spelen.

De Kampeernacht is zowel voor leden als introducees. Voor leden van beide speeltuinen is deelname gratis. Niet leden betalen 5 euro en dat is inclusief eten en limonade. Inschrijven is gewenst en kan tot zaterdag 4 juli 09:00 uur.

De kampeernacht is voor kinderen in de basisschool-leeftijd en wie jonger is dan tien jaar moet een volwassen begeleider meenemen. Het is de bedoeling dat de deelnemers zelf hun tentjes meenemen. Dat mag er een voor twee personen zijn maar een grotere tent voor meerderen kan ook, al is het aantal plekken hiervoor beperkt. Meer informatie over het programma, de kosten,  en inschrijven kan vanaf heden via www.kampeernacht.speeltuinweerestein.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: