°C
vrijdag 20 september 2024

“Symphoenix” meets “Fabulous”.

Hillegom- Op zaterdagavond 17 oktober vindt een zéér afwisselend concert plaats van Symphoenix met medewerking van het dameskoor “Fabulous” uit Bodegraven. In 2014 was Symphoenix te gast bij het koor Fabulous en hebben zij gezamenlijk een prachtig concert gegeven. Hetzelfde concept gaat nu in Hillegom plaatsvinden.

Het uit ongeveer 60 dames bestaande koor Fabulous uit Bodegraven dat onder leiding staat van Maurits Draijer, zal deze avond een zeer afwisselend (pop)programma brengen. Koor en solisten staan garant voor een avond “Muzikaal genot”. Daarnaast is een aantal skoor fabuloustukken gearrangeerd om gezamenlijk ten gehore te brengen. Het orkest Symphoenix, dat inmiddels ruim vijf jaar bestaat, staat onder leiding van Rob Draijer. Een samenwerking tussen orkest en koor, vader en zoon belooft een mooie muzikale avond te worden.

Het concert vindt plaats in De Hoeksteen. Karel Doormanplein 2 te Hillegom. De zaal zal geopend zijn vanaf 19.30 uur. Aanvang concert 20.00 uur. Kaarten à € 10 (inclusief een drankje tijdens de pauze) zijn op 17 oktober  verkrijgbaar aan de zaal.

Aankomende evenementen

Lees ook: