°C
donderdag 19 september 2024

Streetdance

Hillegom– Het jongerenwerk van Welzijnskwartier in Hillegom organiseert vanaf 4 maart 2016 op de vrijdagmiddag het project “streetdance”. Het project wordt gegeven door wereldkampioenen Carmen Schuit en Francisca Adamse. Zij zijn leden van dansgroep D-Fusion. In Augustus 2015 is deze groep wereldkampioen Hip-Hop dansen geworden in Glasgow. Zit jij in de groepen 7 of 8 en vindt jij dansen leuk, dan is dit project echt iets voor jou.

Elke vrijdagmiddag zullen er moves aangeleerd worden die helemaal HOT zijn, zodat jullie kunnen meeswingen op de muziek van nu. Aan het einde van het project, wat 3 maanden duurt, zal er een uitvoering voor ouders/vrienden/familie gegeven worden. Door deze uitvoering kunnen de kinderen laten zien wat zij geleerd hebben. Het project is van 16:00 tot 17:00 in jongerencentrum Solution aan de Van den Endelaan 7 in Hillegom. Aanmelden kan via de richard@jcsolution.nl om zeker te zijn van deelname. Er is maar plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Kosten voor deelname bedragen €5,-

Meer informatie op de website www.facebook.com/jongerenwerkhillegom. Of bel naar 0252-522118 en vraag naar Carmen Schuit of Francisca Adamse (di en vr)

 

Aankomende evenementen

Lees ook: