°C
donderdag 19 september 2024

Leren hardlopen in twaalf weken bij SIB

Hillegom- Bij SIB kan je nu leren hardlopen in twaalf weken en het maakt niet uit of je nu al fit bent of niet. Of je (iets) te zwaar bent of prima op gewicht. Wat wel uitmaakt is dat je niet alleen van start gaat en de juiste begeleiding krijgt. In de opstapgroep van SIB leer je hardlopen zonder die moeilijke stap alleen te zetten.
Het programma van de opstapgroep 2016 is beproefd en geschikt voor iedereen. Mannen en vrouwen, jong en oud, totaal ongetraind en beginners. In 12 weken, 2 x per week, leer jij 30 minuten aaneengesloten hardlopen op jouw tempo.

Onder professionele begeleiding leer je de juiste loophouding- en techniek. Bijkomend voordeel je traint altijd met elkaar in een groep, samen gezellig en veilig in de waterleidingduinen. Iedereen heeft het zelfde doel., uiteindelijk 30 minuten aan een stuk door hardlopen.

De opstapgroep van SIB start op 2 april 2016. Je kan je nu inschrijven bij Meinhard van de Reep via technischezakenSIB@gmail.com . Voor de kosten hoeft je het niet te laten want de bijdrage bedraagt € 49,50

Ben jij enthousiast en kun je niet meer wachten? Bereid je dan alvast voor en bezoek alvast onze site; www.SIBloopcollectief .nl

 

Aankomende evenementen

Lees ook: