°C
vrijdag 20 september 2024

Mamacafé in de Bibliotheek Hillegom

Hillegom – Elke eerste dinsdag van de maand is het Mamacafé in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen, waarbij ook de baby’s en peuters van harte welkom zijn. Op dinsdag 5 april geeft Veronique van Veenendaal een introductie babymassage. Loop gezellig binnen tussen 10:00 en 12:00 uur, je hoeft je niet van tevoren aan te melden. De peuters kunnen luisteren naar een mooi verhaal of een puzzel maken. Deze ochtenden worden georganiseerd i.s.m. het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Babymassage is een manier, waarbij moeder/vader en kind elkaar beter leren kennen. Door middel van de Shantala massagetechniek activeer je zowel je eigen zintuigen als die van je baby, waardoor je intuïtief leert aanvoelen wat goed is voor je kindje. Door de babymassage slapen baby’s regelmatiger, krijgen ze een betere spijsvertering en een groter besef van geborgenheid. Baby’s zitten ‘lekkerder in hun vel’.

Tijdens de maandelijkse Mamacafés spreken we onder het genot van een kop koffie met elkaar over onze kinderen, hoe ze groter groeien, over de peuterpuberteit, over de Jeugdgezondheidszorg, over de combinatie kinderen en werk, over leuke kinderboeken en over handige tips bij het opvoeden. Maandelijks wordt er een thema ‘in het zonnetje’ gezet. Welke thema’s dit zijn, bepalen de bezoekers zelf. Elke maand wordt een deskundige uitgenodigd.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl of op www.facebook.com/MamaCafeHillegom

Aankomende evenementen

Lees ook: