°C
vrijdag 20 september 2024

Knikkerkampioenschap in Hillegom

NK knikkerenHillegom – Vanaf eind april gaat het Nederlands Kampioenschap Knikkeren 2016 van start. Een uniek breedtesportevenement voor basisscholieren tussen de 6 en 12 jaar. Kinderen gaan de strijd aan om de titel Nederlands Kampioen Knikkeren 2016!

Dit jaar wordt op zaterdag 4 juni in Hillegom het kampioenschap van het NK Knikkeren georganiseerd. Het knikkerkampioenschap van Hillegom vindt plaats op het Henri Dunantplein, start om 13.00 uur en is een unieke kans voor de kinderen zich te plaatsen voor de landelijke finale. Die finale wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 18 juni in DierenPark Amersfoort.

Het knikkerkampioenschap wordt in Hillegom georganiseerd door de ‘organisatie NK Knikkeren’, ‘Koopcentrum Hillegom’ en de buurtsportcoaches (Hillegom in Beweging). Eind april komt het promotieteam langs bij de scholen om de kinderen te enthousiasmeren. Kinderen die mee willen doen en daarmee kans maken op een ticket voor de finale van het NK Knikkeren kunnen zich nu al inschrijven via de website www.nkknikkeren.nl.

Voor meer informatie over het Nederlands Kampioenschap Knikkeren, kijk op www.nkknikkeren.nl of neem contact op met Sandra Boonstra, sboonstra@sportsupport.nl, 06-15691790

Aankomende evenementen

Lees ook: