°C
vrijdag 20 september 2024

Alzheimercafé: mantelzorg en dementie

Hillegom – Dinsdag 20 september 2016 wordt het nieuwe seizoen van Alzheimer Café Bollenstreek geopend met een bijzondere voorstelling. Theatergroep Veder uit Amsterdam geeft een voorstelling in het teken van mantelzorg met veel muzikale herkenning. De uitvoering gaat om 19.15 uur op een bijzondere manier van start.

Theater Veder staat bekend om zijn muzikale en poëtische aanpak met veel talent voor toneelspel. Het belooft een bijzonder mooie avond te worden. De avond wordt mogelijk gemaakt door een gift van Het huis van Tante Trees. De avond is geheel gratis toegankelijk!

Onze Alzheimer cafés zijn bedoeld voor partners en mantelzorgers, professionals, familieleden, mensen met dementie en geïnteresseerden. Er zijn deskundigen aanwezig waar men terecht kan met alle vragen rondom dementie.

Het Alzheimer Café Bollenstreek vindt plaats in ontmoetingscentrum ‘t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom. ‘t Pluspunt is geopend vanaf 19.00 uur.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de Welzijn Hillegom-bus voor vervoer naar en van ‘t Pluspunt. Een afspraak kan tot één dag van tevoren worden gemaakt via tel. 0252 – 576500.

Aankomende evenementen

Lees ook: