°C
donderdag 19 september 2024

Hillegom in Franse sferen

Hillegom – Voor de 2e keer zal  “Montmartre Hillegom” worden georganiseerd. Op zaterdag 15 april van 10 – 17 uur wordt Hillegom omgetoverd naar een Franse sfeer. Op deze dag is het plein rondom de “Oude Pomp” en de “Hoftuin” in het centrum van Hillegom, dé plek waar u het werk van ongeveer 40 kunstenaars kunt bewonderen. 

In gezellige kraampjes is een grote diversiteit aan kunstvormen te bewonderen en bij een groot aantal kunstenaars is het zelfs mogelijk om een kunstwerk te maken of een kunstvorm uit te proberen tijdens een mini workshop. Net als in Parijs wordt deze dag opgeluisterd door muzikanten met verschillende muziek genres en instrumenten.

We hopen dat het weer ons net zo gunstig gezind is als vorig jaar en wat is er dan leuker om lekker langs de diverse prachtige kunstwerken te slenteren en daarna een keuze te maken waar u een workshop gaat volgen. Zo kunt u een leuke kunstzinnige dag afsluiten en met een zelfgemaakt kunstwerk huiswaarts keren. 

Natuurlijk kunt u ook een bijzonder en uniek kunstwerk kopen van één van de kunstenaars. Zo heeft u na afloop thuis een mooie herinnering aan dit, voor Hillegom, unieke evenement.  

MontMartre Hillegom wordt georganiseerd door Stichting Kunst uit Hillegom in samenwerking met de gemeente Hillegom en gesponsord Gromax en Clemens Totaal Printing. 

Aankomende evenementen

Lees ook: