°C
donderdag 19 september 2024

Summerschool weer van start

Hillegom – Zin in leuke workshops en activiteiten tijdens de zomervakantie? Summerschool biedt van 10 juli tot 20 augustus een gevarieerd programma voor en door inwoners. Doe mee met stoelyoga, gun jezelf een mini-vakantie met mindfulness en geef je (oude) schoenen een nieuwe look. Wil je meer over jezelf ontdekken? Volg dan de workshop soulcollage maken, Ontdek je Talent, Positief Leven of verbindende communicatie. 

Ga op ontdekkingsreis

Ook bij de Hillegomse Muziekschool en de Volksuniversiteit Lisse is er van alles te doen tijdens Summerschool. Maak een muzikale ontdekkingsreis, doe een drankje in het Muziekcafé en ontdek je creatieve talenten bij het maken van een windlicht of het schrijven van een gedicht. Zin om mindful los te gaan? Probeer eens poweryoga!

Zomerse workshops en activiteiten voor iedereen 

De workshops en activiteiten zijn gratis en voor iedereen geschikt. Ook voor mensen die niet zo flexibel of creatief zijn, of geen muzikaal talent hebben. Het gaat om plezier maken, buurtgenoten ontmoeten en genieten van een leuke tijd. 

“Ik deed mee aan Summerschool en heb me daarna aangemeld voor een cursus Ontdek je Talent. En ik doe nu mee met allerlei activiteiten in Plein28 en help ook regelmatig als vrijwilliger”, aldus een deelnemer van Summerschool 2022. 

Plezier voor het hele gezin tijdens Summerschool

Voor de meeste activiteiten geldt dat ze vanaf 18 jaar zijn. Maar op woensdagmiddag en zaterdag 19 augustus zijn er in Plein28 ook activiteiten voor het hele gezin. Neem dus gezellig je (klein)kinderen mee en beleef samen een leuke tijd. Ook de Hillegomse  Muziekschool biedt activiteiten voor alle leeftijden. 

Doe mee!

Bekijk het hele programma op www.welzijnskompas.nl, maar houd ook de socials van Welzijnskompas in de gaten. Het programma kan namelijk nog worden aangevuld met nieuwe activiteiten. Er komen nog steeds enthousiaste reacties binnen van inwoners die graag een activiteit willen organiseren. 

Vooraf aanmelden is gewenst in verband met inkopen van materialen. Voor de meeste activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers. Schrijf je dus snel in via www.welzijnskompas.nl of info@welzijnskompas.nl 

Bellen kan ook via (0252) 757100. Inschrijven voor activiteiten in Plein28 kan via www.plein28.nl 

Aankomende evenementen

Lees ook: