°C
maandag 16 september 2024

Vrolijke feestavond basisschool de Fontein in zomers thema

Directeur Walter met leerlingen uit groep 3

Hillegom – Het begin van het schooljaar is vrijdagavond 25 augustus goed ingeluid met een feestavond, georganiseerd door de Ouderraad. Leerlingen en hun gezinnen van basisschool de Fontein mochten op zoek naar de leerkrachten, die ergens in de wijk rondom de school, nog volop in vakantiestemming, ‘verstopt’ zaten.

Bij aankomst op het schoolplein werden de leerlingen en hun gezinnen feestelijk onthaald via een rode loper. De avond was extra bijzonder omdat zowel ‘meester’ Luuk als ‘meester’ Walter aanwezig waren. Respectievelijk de oude en de nieuwe directeur van de Fontein.

Directeur Luuk als Sketch

Er waren zeven posten in de wijk waar de leerkrachten uitgedost met een sombrero, duikbril en zwembanden de leerlingen stonden op te wachten. Bij iedere post moest een raadsel worden opgelost of een activiteit worden uitgevoerd. Van het inkleuren van de Fontein spetters met stoepkrijt tot het afleggen van een pittig parcours met lepels met een pingpongballetje. Na voltooiing van de opdrachten konden de kinderen hun formulier inwisselen voor een verrassing op het plein…een knalblauwe suikerspin.

De avond werd feestelijk afgesloten met een glaasje fris en een broodje met een snack naar keuze. Dit alles met gezellige muziek gedraaid door een heuse Fontein DJ. De kinderen vermaakten zich al spelend en dansend op het plein onder de bellenblaasmachine terwijl de ouders konden bijkletsen over de zomer en de start van het nieuwe schooljaar afgelopen week. Op naar een geslaagd schooljaar!

Aankomende evenementen

Lees ook: