°C
donderdag 19 september 2024

Team ZOT rijdt Carbage Run voor Tante Trees

Hillegom – Afgelopen week reed Team Z.O.T. weer mee in de Carbage Run, sleepte daarbij de 4e plaats in de wacht en kon ook dit jaar weer een prachtig bedrag doneren aan Het Huis van Tante Trees.

De Carbage Run is een auto puzzelrit voor auto’s van ouder dan 20 jaar en met een dagwaarde van 500 euro. Het is een Nederlands initiatief maar de start was deze editie in Frankrijk en de finish was in Spanje, met als verste punt deze reis Portugal. Aan de rit doen 500 auto’s mee. De route leidt door een prachtige omgeving waarbij de deelnemers een uur of 10 per dag in de auto zitten terwijl zij moeilijke opdrachten moeten volbrengen. In een week zijn de de auto’s uit en thuis. Team Z.O.T. werd dit jaar vierde.

Dit is het zesde jaar dat Team Z.O.T. mee reed en ieder jaar proberen ze per gereden kilometer minimaal een euro op te halen voor het goede doel. Dankzij sponsoren uit de hele Bollenstreek en ver daarbuiten is dat ook dit jaar weer gelukt. Het totaal behaalde bedrag (en gereden kilometers) is €4.646,-.

Dit geld doneren we aan “Het Huis van Tante Trees”. Een Hillegoms initiatief met onder andere een kringloopwinkel en een stichting. Met deze stichting gaan ze van ons geld heel veel “wensen” vervullen. Bij hun wensenactie kan je zelf of andere opgeven die in deze tijden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Denk daarbij aan een radio voor een dame op leeftijd die alleen woont en geen nieuwe kan betalen, speciale schoenen voor kinderen, een laptop voor een student die deze niet kan betalen, etc.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.teamzot.nl

Volgorde op de foto vlnr: Auke Stieber, Sylvia Duits, Nigel Siebelt, Hub Kossen, Paul Duits, Bram Kennis

Aankomende evenementen

Lees ook: