°C
zondag 08 september 2024

Quizavond 2023

Hillegom – Tijdens de elfde feestweekpubquiz streden 25 teams in café Murphy’s tot na middernacht om de prijzen. Het was er vol en gezellig. Er werd in tien rondes gespeeld, daarbij waren rondes met vragen over Hillegom, die direct al Hillegomse prijzen opleverden. Hillegommertjes van slagerij Van der Reep en banketbakker Van Dam waren te winnen. Deze rondes werden gewonnen door Hillbillies Hillegom en het team Drie jongens en een meisje.

De bonusvraag: uit hoeveel huishoudens bestaat Hillegom werd gewonnen door het team van burgemeester en wethouders. Zij ontvingen een schaaltje bitterballen van café Murphy’s.

Eerste werd het team HillBillies Hillegom. Het kwartet ging naar huis met bloemen en een dinerbon van 200 euro van Het Alternatief. Op de tweede plaats eindigde het team Geen flauw idee. Voor hen was er een dinerbon van 100 euro van Villa Flora. Twee teams eindigden als derde: De jonge onderzoekers en Trauner in Oranje

Een shootout vraag; die de beslissing moest brengen maakte dat De jonge onderzoekers met de derde prijs, een stapel kermiskaartjes, naar huis ging.

Er was ook nog een wel heel speciale prijs: met het hele team een uur geheel verzorgd met hapjes en drankjes, in een jacuzzi liggen langs het parcours van de kortebaanrace van komende vrijdag. Het team DART ging daarmee aan de haal.

Foto’s en tekst: Annette Damman

Aankomende evenementen

Lees ook: