°C
donderdag 19 september 2024

Burendag 2023

Hillegom – De landelijke Burendag wordt ieder jaar gevierd op de 4e zaterdag van september. Dit jaar  vieren we Burendag op 23 september. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe.

BuurtKracht
Buurten worden fijnere plekken om te wonen als mensen elkaar kennen en naar elkaar omkijken. Het gezegde luidt niet voor niets: ‘Beter een goede buur, dan een verre vriend.’ Lijkt het je leuk om niet alleen op Burendag te zorgen voor mooi burencontact, maar gedurende het hele jaar? Doe dan mee met BuurtKracht! Je ontvangt een potje BuurtKracht met daarin een bedrag om te gebruiken voor lief en leed attenties in de straat. Zoals een fruitmandje bij ziekte, een verjaardagskaart of een bloemetje om de nieuwe buur te verwelkomen.

Vergroenen van boomspiegels & balkons
Mooie ontmoetingen in de buurt kunnen ook ontstaan door samen aan de slag te gaan met het vergroenen van je buurt. Als je samen met buren minstens 3 boomspiegels of balkons wilt omtoveren in een groen feestje, meld je dan vóór 21 september aan voor een gratis biologisch plantenpakket.

Aanmelden of meer info
Wil je je aanmelden voor BuurtKracht of het vergroenen van je buurt, neem dan contact op met buurtwerker Carlijn French via c.french@welzijnskompas.nl of 0252-757100.

Aankomende evenementen

Lees ook: