°C
maandag 16 september 2024

Bollenmarkt groot succes

Hillegom – Zaterdag 7 Oktober was er de gehele dag een bollenmarkt bij de Oude Pomp in Hillegom. Er was een enorme keuze aan tulpenbollen en kleinere bloemsoorten. Te verkrijgen als een compleet pakket of los in zelf samen te stellen zakjes te verkrijgen van € 5,- € 10,- of € 15,-  De bollen waren door de firma’s C.S. Wijers en Zonen, Jan en Maud Vledder, van Zijverden, Green Garden, Fred de Meulder en Floralia, ter beschikking gesteld. 

Deze week werd duidelijk dat de opbrengst van deze markt ongeveer € 3.000,- bedraagt.  Het bedrag komt geheel ten goede van Fietsmaatjes Hillegom Lisse. Op moment van dit schrijven vinden er nog nabestellingen plaats.  We kunnen echt spreken van een geweldige opbrengst! 

De stichting beschikt nu over 3 locaties, Hillegom, Lisse en De Zilk waar nu een negental duofietsen uit-”fietsen”-gaan. Deze fietsen moeten goed worden onderhouden omdat er dagelijks andere duo’s op de fietsen zitten. De gelden komen vooral ten goede van het onderhoud en mogelijke nieuwe duofietsen.

Aankomende evenementen

Lees ook: