°C
maandag 16 september 2024

Nieuwe activiteiten in Plein28

Foto: Karolina Grabowska

Hillegom – Er staan in de komende periode weer heel wat leuke en creatieve activiteiten op het programma in Plein28. Georganiseerd door betrokken en actieve inwoners!

Art Journaling
Een Art Journal is een blanco boek waarin men plakt, kleurt, tekent en schrijft. Het is een leuke manier om creatief te zijn en mooie dingen te maken. Inspirerende opdrachten helpen deelnemers om op een andere manier naar de wereld om hen heen te kijken. De activiteit vereist geen speciale teken- of schildervaardigheden, integendeel! Iedereen kan meedoen, elke dinsdagmiddag van 14.00-16.00 uur.

Workshop SoulCollage
Zin in een creatieve middag met diepgang? Doe mee met de workshop SoulCollage® van Petra Meiburg. Deelnemers gaan lekker aan de slag met knipsels, schaar en lijm om  SoulCollage® kaarten te maken. Uit tijdschriften kiezen zij afbeeldingen en bewerken ze door te knippen, scheuren en/of snijden. Door verschillende afbeeldingen op een blanco kaart te combineren, ontstaat er een geheel nieuw beeld. De activiteit vindt plaatst op maandag 30 oktober van 13.15 tot 16.00 uur, en deelname is gratis.

Workshop Tiffany glas
Tiffany is een variant van de glas-in-lood-techniek waarbij gekleurde glasstukjes omlijst zijn met koperfolie en aan elkaar gesoldeerd worden. Hiermee kunnen zowel platte als driedimensionale kunstwerken worden gemaakt. Tijdens de workshop wordt er een prachtig glazen engeltje gemaakt. Allemaal onder begeleiding van kunstenaars Anita, Marjo en Laura. De workshop is op donderdag 16 november van 13.00-16.00 uur. De kosten zijn 10 euro, inclusief koffie/thee.

Decopatchen
Onder leiding van Jacqueline Veltman organiseert Plein28 op donderdag 30 november van 10.00-12.00 uur een workshop Decopatchen. Deelnemers gaan een waxinelichthouder versieren door gebruik te maken van decoupage-techniek, waardoor een soort patchworkeffect wordt gecreëerd.

Deze en alle andere activiteiten van Plein28 zijn terug te vinden op www.plein28.nl maar ook op www.meedoeninhillgom.nl

Aanmelden kan via www.plein28.nl, info@welzijnskompas.nl of bel met (0252) 757100.

Aankomende evenementen

Lees ook: