°C
maandag 16 september 2024

Samen voor veiligheid: preventieve controle bij Wilsonweg Hillegom

Foto: Politie.nl

Hillegom – Gemeente Hillegom heeft donderdag 26 oktober 2023 samen met politie en Omgevingsdienst West-Holland diverse panden aan de Wilsonweg gecontroleerd. Deze controles zijn bedoeld om op tijd eventuele misstanden te signaleren, te voorkomen en aan te pakken. De gemeente houdt regelmatig controles in panden en bedrijven. Deze acties kondigen we van tevoren niet aan. We willen hiermee nagaan of eigenaren en huurders zich goed aan de regels houden. Dit hoeft dus niet te betekenen dat er iets niet in orde is.

Alles in orde
De controle heeft, op wat kleine constateringen met betrekking tot naleving van milieuwetgeving na, geen bijzonderheden opgeleverd. Verder bleek op dit moment alles in orde.

Schouder aan schouder
De buurgemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen staan schouder aan schouder bij de aanpak van ondermijnende criminaliteit met politie, OM, maar ook andere partners, zoals belastingdienst. We sluiten hiermee aan op de landelijke aanpak tegen ondermijning. Doel is een omgeving te creëren waarin (georganiseerde) criminaliteit geen kans heeft. Zo houden we onze gemeenten veilig.

Ziet u dingen die niet kloppen?
Meld het ons! Uw melding kan het verschil maken. Want ieder stukje informatie kan helpen eventuele misstanden tegen te gaan. Melden kan via de politie: 0900 – 8844. Of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000; www.meldmisdaadanoniem.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: