°C
maandag 16 september 2024

Word jij een AutoMaatje?

Hillegom – Beschik je over een auto en bied je graag een helpende hand? Vind je autorijden leuk en wil je flexibel kunnen kiezen wanneer je rijdt? Meld je dan aan om chauffeur van AutoMaatje te worden!

Het aantal deelnemers van ANWB AutoMaatje blijft groeien, en dus hebben we nieuwe chauffeurs nodig. Het is een mooie manier om je in te zetten voor buurtgenoten. Als vrijwilliger ontvang je verzoeken tot ritjes op de dagen dat je beschikbaar bent. Je bent vrij in het aannemen of afwijzen van een rit. Je vervoert met je eigen auto minder mobiele plaatsgenoten naar hun bestemming. Dit kan zijn naar de kapper, de huisarts, het ziekenhuis, maar ook op de koffie bij een vriendin. Natuurlijk staat hier een kilometervergoeding tegenover.

Wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie? Neem contact op met Johanna Cloo of Inoek Post, coördinators van AutoMaatje Hillegom-Lisse.

Dat kan via (0252) 757 100 of mail naar automaatje@welzijnskompas.nl. Meer informatie kun je ook vinden op www.welzijnskompas.nl/automaatje.

Aankomende evenementen

Lees ook: