°C
maandag 16 september 2024

BuurtKracht Bruis Lab

Hillegom – In januari 2024 gaat Welzijnskompas van start met het BuurtKracht Bruis Lab. Heb je een droom of wens voor je buurt en vind je het leuk om hiermee aan de slag te gaan? Wees welkom om mee te doen!

Het Bruis Lab bestaat uit een jaarprogramma met maandelijks een workshop over bijvoorbeeld storytelling, talenten in je buurt, bouwen aan gemeenschapskracht of de winst van groen. Het Bruis Lab is een plek om samen te bruisen, brouwen en bouwen aan initiatieven die zorgen voor meer verbinding in je buurt. Nooit alleen, maar altijd samen met andere verbinders en buurtwerkers. Om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Om samen het ‘gemeenschapsvuurtje’ in Hillegom verder aan te wakkeren.

Ook als je nog geen concreet hebt, maar je wel in wilt zetten voor meer verbinding in jouw buurt, kun je meedoen. Wie weet wat er ontstaat in het Bruis Lab. Helemaal leuk natuurlijk als je samen met een buurtgenoot meedoet!

Meld je aan vóór 1 december
Een betrokken buurt doet er toe en maakt dat niemand in jouw buurt er alleen voor staat. Elk vuur begint met een vonkje. Doe je mee? Aanmelden kan tot 1 december via www.welzijnskompas.nl/acties. Welzijnskompas biedt het BuurtKracht Bruis Lab, met dank aan het Oranje Fonds, de komende twee jaar twee keer aan. Neem voor vragen of meer info contact op met buurtwerker Carlijn French via (0252) 757100 of c.french@welzijnskompas.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: