°C
maandag 16 september 2024

BuurtKracht kerstboom

Hillegom – Om te zorgen voor nóg meer gezelligheid en lichtpuntjes in de straten van Hillegom, kun je ook dit jaar weer een BuurtKracht kerstboom aanvragen voor jouw straat of buurt. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is tenminste één ontmoeting bij de kerstboom. Zoals het ophangen van wensen in de boom, een kerst-sing-a-long of kerstborrel. De kerstboom en de ontmoeting kunnen lichtpuntjes zijn voor buurtbewoners in de donkere decembermaand.

Buurtverbinder Lia: “Vorig jaar hebben we genoten van een gezellige winterborrel rondom de BuurtKracht kerstboom, en het was heel leuk om alle buren bij elkaar te zien. De aanvraag voor de kerstboom van dit jaar is al de deur uit!” De duurzame BuurtKracht kerstboomactie is een initiatief van gemeente Lisse, gemeente Hillegom, Stek en Welzijnskompas. Ze hopen hiermee bij te dragen aan nog meer mooie ontmoetingen in Hillegom en Lisse.

Aanmelden
Er zijn 100 duurzame kerstbomen te vergeven, dus wees er snel bij! Aanmelden doe je samen met twee buurtgenoten en kan t/m 30 november bij Welzijnskompas via www.welzijnskompas.nl/acties of bel (0252) 757100.

Aankomende evenementen

Lees ook: