°C
donderdag 19 september 2024

7 december: Dag van de Vrijwilliger

Dag van de vrijwilliger

Hillegom – Wie heeft er nog nooit iets gedaan op de school van de (klein)kinderen of bij de sportvereniging? We zijn vrijwillig ongelooflijk actief met elkaar. In de zorg, de kerk, in het buurthuis of de speeltuinvereniging. We collecteren voor goede doelen en zijn politiek actief. We doen klusjes voor die alleenstaande oudere dame die niet meer zo goed ter been is. We kijken om naar elkaar en helpen waar we kunnen.

Vrijwilligerswerk

Ruim 50% van alle mensen boven de 15 jaar zet zich regelmatig vrijwillig in. Omdat het gezellig of interessant is om te doen. En prettig om iets voor een ander te kunnen betekenen. Er ontstaan mooie gesprekken of je ontdekt onvermoede kwaliteiten bij jezelf. Vrijwillige inzet zorgt altijd voor verbinding.

Dank je wel

Donderdag 7 december is de Dag van de Vrijwilliger. Een dag om alle vrijwilligers van Hillegom en Lisse extra in het zonnetje te zetten, een complimentje te geven en een heel groot DANKJEWEL te zeggen. En voor iedereen die het nieuwe jaar goed wil beginnen en ook graag zinvol bezig is: kijk eens op de website van Welzijnskompas voor de vrijwilligersvacatures.

Liever persoonlijk contact? Dat kan ook. Maandag 11 en 18 december zit Ingrid voor je klaar in de bibliotheek Lisse van 15.00 tot 16.30 uur. En op dinsdag 12 en 19 december in de bibliotheek Hillegom van 15.00 tot 16.30 uur.

Aankomende evenementen

Lees ook: