°C
vrijdag 20 september 2024

SDO Tafeltennis neemt afscheid van oude zaal

SDO 1 Hillegom
SDO 1 blijft in de Eerste Klasse

Hillegom – Afgelopen vrijdag nam SDO Tafeltennis met een gezellige en sportieve avond waardig afscheid van hun oude zaal aan de Stationsweg. Begin 2024 begint de bouw van het nieuwe complex op de locatie van het huidige pand.

Op de laatste competitieavond van het seizoen werd de aftrap gegeven door de jeugd. Zij waren met hun ouders uitgenodigd voor een ouder-kind training en aansluitend een dubbel-toernooi. De jonge spelers kregen hierbij de kans om het spelletje aan hun vader of moeder bij te brengen, wat hier en daar tot grote hilariteit leidde.

Aansluitend werden de laatste wedstrijden van SDO 1 en 2 en DUO 1 gespeeld. Voor de heren van SDO 1 was dit een bijzondere avond. Nadat ze jaren heen en weer zijn gegaan tussen Eerste en Tweede Klasse, is het dit seizoen voor het eerst gelukt om hun positie in de Eerste Klasse vast te houden. Het nieuwe seizoen start medio februari. Door de bouw van het nieuwe pand, zullen ze tijdelijk een andere locatie moeten zoeken voor hun thuiswedstrijden.

Aankomende evenementen

Lees ook: