°C
donderdag 19 september 2024

Kerstmarkt op Stationshof

Hillegom – Buurtvereniging Stationshof (Stationsweg, Hofduynlaan, Klaproos en Zanderijhof) organiseerde op zondag 17 december een kleine Kerstmarkt. Het thema was ‘verbinden’, wat rond de Kerstdagen heel toepasselijk is. Zo werd opgeroepen om vooral kennis te maken met de nieuwste bewoners van de straten, maar vooral om een praatje te maken met iedereen die je nog niet kent.

Meer dan 60 mensen waren aanwezig, van jong tot oud, en werden hartelijk verwelkomd door de Kerstman/-vrouw. Buurtgenoten van alle leeftijden bezochten de markt, de jongste bezoeker was 10 weken oud. Maar ook een 91 jaar oude dame was aanwezig. Rond de WensKerstboom genoten de buurtgenoten samen van Glühwein, chocolademelk en al het lekkers dat zij zelf hadden meegenomen. Van kransjes tot bitterballen: voor ieder wat wils.

Op de markt waren zelfgemaakt aardewerk en zelfgekweekte fruitbomen te koop. Jong en oud konden zelf kaarsen maken van bijenwas, en potjes honing kopen. Het bestuur van de buurtvereniging heeft besloten om de Voedselbank Hillegom als goed doel aan te wijzen. Binnenkort wordt er een mooi bedrag beschikbaar gesteld om het goede werk van de Voedselbank Hillegom te ondersteunen.

Aankomende evenementen

Lees ook: