°C
donderdag 19 september 2024

Winter choco party bij Hozo

Op woensdag 10 januari van 19:00 tot 21:00 uur en zaterdag 13 januari van 10:00 tot 12:00 uur kunnen geïnteresseerden tijdens de winter choco party op een informele manier kennis maken met HOZO in Bloemswaard. Ook zonder voorafgaande ervaring of een zorgdiploma op zak, ben je van harte welkom. Heb je interesse in werken of leren bij HOZO? Kom langs en wij denken graag met jou mee.

Haal je diploma bij HOZO!

Bij HOZO bieden we de BBL-opleiding tot verzorgende IG (mbo 3) of verpleegkundige (mbo 4). We werken met leerafdelingen zodat je je als leerling in een veilige en uitdagende omgeving optimaal kan ontwikkelen. Natuurlijk betalen wij de opleidingskosten.

Wil je jezelf ontwikkelen binnen de zorg, maar wil je graag een korte opleiding volgen? Het is ook mogelijk om te starten met de Zorgexpeditie. We leiden hiermee leerlingen stap voor stap op, van helpende tot verzorgende IG, aan de hand van mbo-certificaten. Dit zijn korte opleidingen, zodat jij binnen enkele maanden het certificaat in handen hebt. Dit doen we samen met Menskracht, onderdeel van ROC Mondriaan. Hierbij is het mogelijk om ieder kwartaal in te stromen. De leslocatie is in Leiden, vlak bij het station. We vertellen je hier graag meer over.

Wil jij geld verdienen en jezelf ontwikkelen? Jouw opleidingsavontuur in de zorg begint bij HOZO!

Werken in de zorg

Als je op zoek bent naar een baan waarin je echt het verschil kunt maken, dan is werken in de zorg iets voor jou. HOZO biedt veel loopbaanmogelijkheden. Heb je geen zorgdiploma? Geen probleem! Je kunt starten in de functie van assistent Zorg en Welzijn, zonder diploma-eis.

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s zich verder willen ontwikkelen. We bieden een veilige werk- en leeromgeving voor iedereen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Zo bieden we het Fit & Fun-pakket aan, gericht op vitaliteit en welzijn. Vergroot je werkplezier en kom werken in een gezellig team. Sluit je aan en ontdek hoe goed jij en jouw carrière in de zorg bij HOZO past. Leer, ontwikkel en maak verschil.

Aankomende evenementen

Lees ook: