°C
zondag 08 september 2024

Word de leukste vrijwilligersorganisatie in Hillegom

Hillegom – Is jullie organisatie of vereniging al voorbereid op de toekomst? En dan doelen we vooral op de vrijwilliger van de toekomst en zijn of haar verwachtingen en verlangens. Dit vraagt namelijk niet alleen een andere manier van werven, maar ook een andere manier van kijken en werken. Iets dat je alleen kan doen, maar waar je samen verder in komt. Welzijnskompas gaat daarom met vrijwilligersorganisaties en verenigingen op 20 februari op ontdekkingsreis naar de vrijwilligers van de toekomst.

Samen op reis
Gedurende een periode van 3 maanden gaan we op pad om van en met elkaar te leren, met als doel om de meest aantrekkelijke organisatie en vereniging te worden voor potentiële vrijwilligers. We stappen in de schoenen van vrijwilligers en ontdekken wat ze onderweg tegenkomen. Een reis vol plezier, waar aannames worden gecheckt, fricties worden weggehaald en humor een belangrijke rol speelt.

Wees creatief
In 6 creatieve sessies worden verschillende thema’s met betrekking tot vrijwillige inzet behandeld. Hierdoor ontdekken we de vraag achter de vraag, een belangrijk hoogtepunt tijdens dit traject. Elke deelnemende organisatie legt de reis vast in een vlog met als doel toekomstige vrijwilligers aan te trekken.

Wat krijg je verder nog cadeau?
Ook benieuwd naar deze vrijwilligers van de toekomst en geïnteresseerd naar de mogelijkheden om nieuwe kennis en inzichten op te doen? Met als doel om jouw organisatie of vereniging voor te bereiden op de toekomst en te voorkomen dat je steeds uit dezelfde bronnen hoeft te putten? Als leuke bijkomstigheid bouw je een blijvend netwerk op met andere vrijwilligersorganisaties en verenigingen, waarmee je gezamenlijk aan projecten kunt werken.

Ga mee op reis en leer de vrijwilligers van de toekomst kennen. Let op, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus meld je snel aan!

Aanmelden en meer informatie
Wil je graag wat meer weten of je direct aanmelden? Neem dan voor 2 februari contact op met Natalia via n.warmerdam@welzijnskompas.nl of bel (0252) 757 100 (tussen 9.00 – 12.30 uur).

Meer informatie is ook te vinden via https://welzijnskompas.nl/projecten/

Aankomende evenementen

Lees ook: