°C
zondag 08 september 2024

Gewoon gezond gewicht.

Vind je het lastig om op een gezond gewicht te blijven? Wil je op een positieve manier aan je gezondheid werken, maar ook anderen daarbij ondersteunen? Dan zijn deze bijeenkomsten zeker iets voor jou!

Vanaf woensdag 27 maart komt de groep wekelijks samen om kennis te delen en elkaar te inspireren en te motiveren. Het hoofddoel is om op een ontspannen en plezierige manier, een gezonde relatie op te bouwen met voeding, jezelf en jouw omgeving. Samen stappen zetten naar een leefstijl die jou past.
Elke maand bespreken we een thema en maken we individuele plannen. In de weken daarna worden deze plannen besproken. Hoe komt het dat jouw voornemen lukt, en hoe kun jij een ander helpen? Tijdens de bijeenkomsten is er ook tijd en aandacht voor ontspanning en beweging.

Voorgaand zijn er op 6 en 13 maart individuele kennismakinggesprekken met de  ervaringsdeskundige die de groep gaat begeleiden.

Spreekt deze groep jou aan? Meld je dan aan via plein28@welzijnskompas.nl of (0252) 757100. De kosten zijn 2 euro per bijeenkomst, inclusief cursusmateriaal en twee kopjes koffie of thee.

Aankomende evenementen

Lees ook: