°C
zondag 08 september 2024

HOZO opent het Stekkie

Hillegom – Afgelopen maanden is er vol enthousiasme gewerkt aan een nieuw initiatief voor het starten van een laagdrempelige Ontmoetingsplek in de wijk Olympiakwartier. Nu is het zover dat het van start kan gaan!

In de locatie Bloemswaard van Woonzorgcentra HOZO in Hillegom start een nieuwe ontmoetingsplek met de naam “Het Stekkie”. Hier kunnen bewoners uit de wijk Olympiakwartier, maar ook andere omwonenden, terecht voor ontmoeting, een kopje koffie en/of een activiteit. Bezoekers kunnen hier vanaf 13 mei 2024 op maandag woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur terecht.

Zeker in deze tijd is het heel fijn dat diegene die dit nodig hebben bij iemand terecht kunnen met hun ideeën, vragen of gewoon voor een goed gesprek. Eenzaamheid speelt een grote rol, dan is het fijn dat er mogelijkheden zijn om contact te maken en hieruit een sociale kring te ontwikkelen.

De doorbreking van de dagelijkse dingen en het ontplooien van nieuwe ideeën geeft nieuwe energie. Laagdrempelige activiteiten buiten de deur kunnen hierbij heel goed helpen. In Het Stekkie staat gezelligheid en ontmoeten centraal!

Voor meer informatie over deze nieuwe groep kunt u contact opnemen met Ruben Wintershoven (R.Wintershoven@hozo.nl)

Aankomende evenementen

Lees ook: