°C
donderdag 19 september 2024

Geen journaal tijdens de Avondvierdaagse

Hillegom – Helaas zal er dit jaar geen Avondvierdaagse Journaal zijn bij de Hillegomse Avondvierdaagse. De organisatie verstrekt niet de benodigde informatie en biedt onvoldoende medewerking, waardoor de opnames niet voorbereid kunnen worden. Wat het maken van het journaal moeilijk maakt. Daarom heeft Hillegom Online, de initiatiefnemer van het journaal, besloten om dit jaar geen journaal te maken.

“Het is erg jammer om dit besluit te moeten nemen, want het is fantastisch om het journaal te maken voor de sportieve kinderen! Het journaal wordt geheel door vrijwilligers gemaakt, die direct na hun werk komen helpen. Vervolgens monteren we door tot laat in de avond om elke dag een nieuw journaal te kunnen publiceren. Het maken van het journaal kost veel tijd tijdens de week zelf, dus we moeten van tevoren al veel regelen en voorbereiden,” vertelt initiatiefnemer en presentator Remco Out.

Wel zullen er fotografen van Hillegom Online een fotoreportage maken.

Avondvierdaagse Journaal
In het Avondvierdaagse Journaal werden de hoogtepunten van de wandeldag getoond, konden de kinderen groetjes doen, waren er prijzen te winnen en werden de vrijwilligers van de avondvierdaagse in het zonnetje gezet. Veel vrijwilligers hebben sinds 2016 geholpen om het journaal tot een leuke toevoeging op de avondvierdaagse te maken. Hillegom Online wil ze daar graag voor bedanken! 

Aankomende evenementen

Lees ook: