°C
maandag 16 september 2024

Team ZOT vertrekt voor de zevende keer in Carbagerun

Hillegom – Bij Eetcafé Zomerzorg start op zondag 25 augustus team Zot voor de zevende keer met de Carbagerun. Deze keer vindt de run plaats in Engeland, wat betekent dat zij een stukje met de boot moeten om maandag 26 augustus aan de start te kunnen verschijnen. Team ZOT bestaat uit Hub Kossen, Bram Kennis, Joris Adriaanse en Nigel Siebelt en rijdt steevast voor een goed doel. Dit jaar verdelen ze de opbrengst tussen Het Huis van Tante Tante Trees, de Hill-Billies, Fietsmaatjes Hillegom Lisse en de EHBO Hillegom. Dat betekent hoe meer kilometertjes worden aangetikt, hoe meer geld er in het laadje komt.

De vier enthousiastelingen vertrekken 25 augustus om 10.00 uur vanaf het parkeerterrein voor Zomerzorg. Uiteraard hopen ze natuurlijk weer op een groot aantal uitzwaaiers.

De dagwaarde van de deelnemende auto’s mag bij de carbagerun niet hoger zijn dan 500 euro en het bouwjaar niet na 2000. Uiteraard moet het voertuig voldoen aan alle wettelijke eisen. Het is de bedoeling dat de deelnemers met een zo gaaf mogelijk barrel aan de start verschijnen. Het team van Zomerzorg heeft wederom gekozen voor een Renault Espace, die helemaal is opgepimpt in de kleuren zwart/oranje en waarop de logo’s zijn te vinden van tal van sponsorbedrijven uit de regio. Op zaterdag 31 augustus worden ze om 17.00 uur terugverwacht bij Café Zomerzorg en zal de cheque worden uitgereikt aan de goede doelen.

Aankomende evenementen

Lees ook: