°C
maandag 16 september 2024

Bridgeclub zoekt enthousiaste spelers

Bridgeclub Bel Air

Hillegom – Bridgeclub Bel Air begint vanaf 19 september aan een nieuw speelseizoen. Tot 8 mei 2025 wordt er elke donderdagavond gebridged in de zaal van Zomerzorg in Hillegom. De club, met 40 leden, biedt een gezellige en gemoedelijke sfeer voor alle bridge-enthousiastelingen.

De club, met momenteel 40 leden, biedt een gemoedelijke sfeer waar serieus gebridged wordt in twee lijnen. Naast het spel is er ook volop tijd om elkaar te ontmoeten en gezellig bij te praten. De club organiseert regelmatig gezellige activiteiten zoals kerst-, paas- en slotdrives.

Om de twee-lijnenspelstructuur te behouden, is de club op zoek naar nieuwe leden. Het zou geweldig zijn als er dit seizoen nog 4 tot 8 nieuwe leden kunnen worden verwelkomd. Zelfs minder ervaren bridgers worden aangemoedigd om mee te doen. Men kan zich individueel inschrijven, en de club zal helpen een partner te vinden.

De club is ook op zoek naar invallers. Mocht je interesse hebben om af en toe in te vallen, laat het de club dan weten. Zo kan er altijd gespeeld worden, zelfs als een lid wegens ziekte of vakantie afwezig is.

Kijk vooral ook eens op onze website:  6007.bridge.nl en wil je meer weten bel dan naar 06-37360184 of mail met pietvdr11@gmail.com

Aankomende evenementen

Lees ook: