°C
maandag 16 september 2024

GroenDoenPlein

Streek/Lisse – Op zaterdag 31 augustus 2024 organiseert De Groene Uitdaging samen met de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen voor de derde keer het GroenDoenPlein. Het festival waar je energie van krijgt!

Een gezellige groene en duurzame markt, bedoeld om elkaar te inspireren en enthousiasmeren om ook zelf aan de slag te gaan met het vergroenen en verduurzamen van huis en tuin. Ook dit jaar zal Lodewijk Hoekstra van Lodewijks Groene Geluk weer als speciale gast aanwezig zijn. Je kunt hem al je vragen stellen en hij geeft je advies over het vergroenen van je tuin. 

Of je nu op zoek bent naar informatie over groene tuinen, lokale producten, hergebruik of meer wilt weten over het verduurzamen van jouw woning. Er is voor ieder wat wils! En je kunt er andere inwoners ontmoeten die ook met deze thema’s bezig zijn. Dus kom gezellig kijken en inspiratie opdoen! Ook voor de kinderen zijn er gratis leuke en leerzame activiteiten. 

Kom je ook?

De vorige edities in Hillegom en Sassenheim waren telkens een groot, groen en gezellig succes, vol verbinding en inspiratie. Deze editie van het GroenDoenPlein wordt in Lisse georganiseerd, in het centrum  aan het Meer en Houtplein van 10.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer info op www.degroeneuitdaging.nl/groendoenplein

Aankomende evenementen

Lees ook: