°C
maandag 16 september 2024

Succesvolle start van Vitality Club in park Elsbroek

Hillegom – In augustus is de Vitality Club van start gegaan in park Elsbroek. Al bij de eerste paar beweegmomenten was het gezellig druk en zijn de deelnemers lekker met elkaar in beweging gekomen. Samen bewegen is gezellig, inspirerend en gezond. Bewegen en goede sociale contacten zijn sleutels bij gezond ouder worden. Lijkt u dat ook wat? Doe dan gezellig mee!

De Vitality Club is voor 55-plussers en komt bijeen op dinsdag en donderdag van 09:00-10:00 uur. De leden verzamelen bij de sporttoestellen naast de Mesdaglaanflats. De lessen zijn laagdrempelig en vooral ook gezellig. Na afloop is er ruimte om een kopje koffie of thee te drinken bij ontmoetingscentrum Het Stekkie. Deelname aan de Vitality Club in Hillegom kost 1 euro per week is geheel vrijblijvend en op eigen risico. Aanmelden is niet nodig en iedereen is welkom!

De Vitality Club in park Elsbroek wordt verzorgd onder begeleiding van Het Stekkie in samenwerking met onder andere: Het Raamwerk, Welzijnskompas, HOZO, Plein28, SportSupport, Hillegom in Beweging en Healthy Hillegom.

Het Stekkie is tevens de plek waar je terecht kunt met vragen over dit initiatief. Loop er even binnen, stuur een mailtje met je vraag naar hetstekkiehillegom@gmail.com of bel naar 06-47938520. Kijk voor meer informatie op: https://vitality-club.nl/hillegom-park-elsbroek/

Aankomende evenementen

Lees ook: