°C
donderdag 19 september 2024

De Papierwinkel Hillegom en Lisse succesvol gestart

Hillegom – Sinds de start van De Papierwinkel eind vorig jaar, zijn er in Hillegom en Lisse al ruim 60 bezoekers geholpen. Het feit dat er al zoveel mensen geholpen zijn, toont aan dat er veel behoefte is aan de ondersteuning die De Papierwinkel biedt.

De vrijwilligers van De Papierwinkel boden al hulp bij het aanvragen van bankpassen, kinderopvangtoeslag, huur- en energietoeslag, DigiD, bijstand en pensioen. Maar ook bij het invullen van IND formulieren, kwijtscheldingen en het schrijven van bezwaarschriften. Zelfs het inplannen van een vaccinatie kwam voorbij. Kortom, De Papierwinkel is voor er iedereen en voor zeer uiteenlopende vragen.

Ook een vraag voor De Papierwinkel? Dan kun je iedere maandag terecht in de bibliotheek van Lisse, van 15.30 tot 17.00 uur. Aanmelden via 0252-415782 of lisse@bibliotheekbollenstreek.nl Op dinsdag vind je De Papierwinkel in de bibliotheek van Hillegom, van 15.00-17.00 uur. Aanmelden kan via 023-5115413.

De Papierwinkel is een samenwerkingsverband tussen de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Bibliotheek Bollenstreek, Humanitas, Schuldhulpmaatje Hillegom en Welzijnskompas.

Aankomende evenementen

Lees ook: