°C
donderdag 19 september 2024

Summerschool

Zin om in de laatste week van de zomervakantie creatief bezig te zijn, je muzikale talent te ontdekken of binnen iets leuks doen nu het zomerweer ons in de steek laat? Dat kan bij Summerschool! In de week van 14 tot 20 augustus zijn er verschillende activiteiten en workshops te volgen bij de Hillegomse Muziekschool, Plein28 en bij de Volksuniversiteit Lisse. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden en deelname is gratis.

Wat is er zoal te doen?
Kom naar het Muziekcafé, ga op minivakantie in een meditatie waarna je een collage maakt, dans op muziek met je (klein)kind, tover je oude schoenen om tot een uniek paar, maak een boeket van vilten bloemen, ontspan lichaam en geest met poweryoga, schrijf een mooi gedicht, maak een windlichtje of ontdek je zangtalent. De activiteiten en workshops zijn voor iedereen geschikt. Ook als je er geen ervaring mee hebt.

Afsluiting Summerschool
Op zaterdag 19 augustus is er van 10.100 – 14.00 uur in Plein28 een zomerse afsluiting van Summerschool. Er zijn oudhollandse spelletjes, zomerse hapjes en creatieve activiteiten zoals schilderen, zomerse collages maken, beplakken van je oude spullen zodat ze een nieuwe look krijgen en het customizen van je schoenen. Als de zomer niet naar ons komt, dan halen we zomer wel naar binnen. Ook bij regen heb je hier een zonnige dag. Kom met een vriend(in), je (klein)kind of alleen. Iedereen is welkom.

Meer informatie een aanmelden
Wil je het programma van de Summerschool zien? Ga dan naar www.welzijnskompas.nl Aanmelden via onze website, info@welzijnskompas.nl of (0252) 757 100.

Aankomende evenementen

Lees ook: