°C
donderdag 19 september 2024

Team ZOT rijdt Carbagerun

Hillegom – Van maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september rijdt Team ZOT wederom de Carbagerun Zomer editie! Dit is een route van ruim 2.500 KM in 5 dagen met maar liefst 500 auto’s (barrels), met een dagwaarde van slechts 500 euro. Dit jaar start de run in Frankrijk en rijdt door Frankrijk, Spanje en Portugal.

Na de successen van voorgaande jaren waar Team ZOT grote bedragen doneerde aan o.a. het Rode Kruis, De Hill-Billies en de Regionale Dierenambulance rijden ze dit jaar weer voor een goed doel! Het doel dit jaar: €1,- per gereden kilometer doneren aan “Het Huis van Tante Trees”.

Dit is een vrijwilligersorganisatie met een passie om er te zijn voor mensen die het nodig hebben.
Door inkomsten vanuit hun kringloopwinkel aan de Meerstraat 24-26 en donaties kunnen zij jaarlijks duizenden euro’s storten in hun “Tante Trees fonds”. Via dit fonds en door slim gebruik te maken van de winkel helpen zij diverse goede doelen en particulieren die het nodig hebben. Een greep uit de goede doelen zijn o.a.: De Hill-Billies, Tjarda, Hillegomse Huttenbouw, Het Tandem Team en stichting voor het kind. Maar Tante Trees is er ook voor de particulieren die het niet altijd even breed hebben. Denk daarbij aan orthopedische schoenen of een aangepaste (2e hands) fiets voor mensen die net tussen wal en schip vallen in de maatschappij.

Er is wederom een grote groep lokale bedrijven bereid gevonden om het team te sponsoren ook staat er in Zomerzorg een donatie box waar mensen een gift kunnen doen.

Meer info kunt u vinden op www.teamzot.nl of op de website van de organisatie www.carbagerun.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: