°C
donderdag 19 september 2024

Aanvragen mantelzorgcompliment 2023

Hillegom – Sinds april van dit jaar is mogelijk om het mantelzorgcompliment aan te vragen bij Welzijnskompas Hillegom-Lisse. De aanvraagperiode loopt nog tot 1 november 2023 en tot nu toe zijn er al bijna 500 mantelzorgcomplimenten toegekend.

Het mantelzorgcompliment kan op 2 manieren worden aangevraagd; digitaal via www.welzijnskompas.nl of via een papieren versie. Deze kan worden opgehaald op beide locaties van Welzijnskompas: Medisch Centrum Lisse en Dienstencentrum Elsbroek in Hillegom. Meer informatie en de voorwaarden zijn ook op de website te vinden.

Ook dit jaar is er gekozen voor een cadeaukaart ter waarde van 100 euro en er zijn 2 opties beschikbaar. Een cadeaukaart van lokale ondernemers, waardoor de keuze dicht bij huis ligt en lokale ondernemers gesteund worden. De tweede optie is een VVV cadeaukaart, waarmee zowel lokaal, regionaal als landelijk kan worden gewinkeld.

Heb je het mantelzorgcompliment nog niet aangevraagd dit jaar? Doe dit dan voor 1 november 2023! Voor vragen en of hulp met het invullen van het mantelzorgcompliment kan contact opgenomen worden met Welzijnskompas via info@welzijnskompas.nl of (0252) 757100.

Aankomende evenementen

Lees ook: