°C
donderdag 19 september 2024

Week van de Ontmoeting

Hillegom – Tijdens de jaarlijkse Week van de Ontmoeting, dit jaar van 27 september tot en met 7 oktober, wordt er in heel Nederland extra aandacht gevraagd voor ontmoeting. Er zijn heel veel leuke activiteiten te doen in Hillegom en Lisse.

Ontmoetingsgebakje, Samen Gezond & workshop Schminken
Bestel vóór 29 september twee gratis ontmoetingsgebakjes en ga op bezoek bij iemand die opfleurt van een lekkere traktatie en een goed gesprek. Zin in een sportieve ochtend? Kom op maandag 2 oktober 10.30-13.00 uur meedoen met Samen Gezond. Eerst lekker bewegen met buurtsportcoach Paul de Bree in gymzaal Mesdaglaan, daarna een workshop over eenzaamheid en ontmoeting en een gezonde lunch in Plein28. Voor degene die liever creatief bezig zijn, doe mee met de schminkworkshop op woensdag 4 oktober van 9.30 tot 11.00 uur in Plein28. De workshop wordt verzorgd door Michelle van Schmink Geluk. 

Meer info en aanmelden
Voor info en aanmelden, neem contact op met Welzijnskompas via info@welzijnskompas.nl of (0252) 757100. Zie voor het volledige programma van de Week van de Ontmoeting www.herken-eenzaamheid.nl 

Aankomende evenementen

Lees ook: