°C
donderdag 19 september 2024

Concert Vocaal Ensemble Hillegom

Hillegom- Het Vocaal Ensemble Hillegom geeft zondagmiddag, 14 januari 2024,een uitvoering in de Maartenskerk met als thema Requiem et Pacem. Muziek over rust en vrede. Er worden stukken gezongen van Mendelssohn, Rossini en Trotta. Ook wordt het prachtige Requiem van John Rutter uitgevoerd.

Dit concert wordt gegeven in samenwerking met COK Hallelujah uit Katwijk. Er is begeleiding door het Rutter-ensemble en de soliste is de Oekraïense sopraan Nataliia Cioban. Zij heeft al eerder meegewerkt aan concerten van VEH. Marcel den Dulk heeft de algehele leiding. Op 20 januari geven we ditzelfde concert in de Vredeskerk in Katwijk

Wie wil genieten van deze prachtige uitvoering is van harte welkom in de Maartenskerk, Kerkplein 1, in Hillegom. De kerk is open om 15.30 uur. Aanvang concert 16.00 uur! De verwachte eindtijd is 17.00 uur.
Kaarten (voor toegang concert en drankje na afloop) verkrijgbaar in de voorverkoop à €17,50 contant bij Vivant Evers, Mariastraat 2 te Hillegom en bij de koorleden. Ook voor aanvang van het concert bij de entree van de kerk. Informatie over het koor vindt u op vocaalensemblehillegom.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: