°C
vrijdag 18 oktober 2024

FUTURE Bollenstreek en Rabobank gaan samen voor de toekomst

Hillegom – FUTURE Bollenstreek gelooft in haar kracht: jongeren in de Duin- en Bollenstreek met elkaar verbinden zodat zij een stevig fundament kunnen creëren voor de regio, met brede welvaart in gedachten. Dat sluit naadloos aan op waar Rabobank haar bijdrage aan wil leveren, het versterken van de brede welvaart in de regio. Reden genoeg voor de bank om het initiatief FUTURE Bollenstreek een financiële impuls te geven en de organisatie te verrassen met maar liefst twee cheques!

FUTURE Bollenstreek en Rabobank gaan met elkaar voor de toekomst van de Bollenstreek! De bank verraste de organisatie met maar liefst twee cheques: één cheque van 1.000 euro vanuit de Ledenraad van de Rabobank in de Bollenstreek. Het andere bedrag van maar liefst 22.500 euro was een donatie vanuit de coöperatieve duurzaamheidsbijdrage. Met deze donatie verbindt Rabobank zich de aankomende drie jaar als partner van FUTURE Bollenstreek.

Brede welvaart voor iedereen
Een prachtige regio is meer dan bloeiende bollenvelden in het voorjaar, ’s zomers stranden vol met badgasten, fietsers en dagjesmensen. Het is de plek waar je fijn woont, werkt en leeft. Met het bos, de duinen en het strand, gave bedrijven met veel mogelijkheden is onze Bollenstreek een broedplek voor talent. Talent op elk gebied, elk niveau en in elke sector. FUTURE Bollenstreek verbindt jongeren op elk niveau en vanuit elke sector. Ook voor de jongeren die op zoek zijn naar een baan staan de deuren van FUTURE wagenwijd open.

Volgende editie FUTURE Bollenstreek
Op vrijdag 9 februari staat de volgende editie van FUTURE Bollenstreek gepland. Niemand minder dan Noordwijkse kitesurfer Jalou Langeree vertelt over haar liefde voor het kiten, de liefde voor de streek en over de liefde voor zichzelf. Deze editie is één waarbij de rode draad ‘liefde’ is. Aanmelden kan via www.futurebollenstreek.nl en deelname is gratis.

Aankomende evenementen

Lees ook: