°C
donderdag 19 september 2024

Hillegom bruist met MontMartre

Hillegom – Op zaterdag 13 april is de 3e MontMartre Hillegom, de leukste kunstmarkt in de regio. Deze kunstmarkt wordt gehouden in het centrum van Hillegom op het plein rondom de ‘Oude Pomp’ en bij de Maartenskerk. En je kunt hier niet alleen kunst kijken of kopen maar ook zelf beleven.

Veel kunstenaars verzorgen mini workshops in hun stand waaraan je mee kan doen of geven een demonstratie hoe zij hun werk maken. Er zijn schilders, tekenaars, digitale kunst, houtdraaien, glaskunst, sieraden etc. Kortom heel gevarieerd en voor elk wat wils.

De Franse sfeer wordt versterkt door de aanwezigheid van muzikanten die de hele dag door live spelen. De muzikanten spelen bij de Oude Pomp en in de Maartenskerk worden ook mini concerten gegeven.
Kortom een gezellige dag om kunst en cultuur te kijken en te beleven. De muziekoptredens worden o.a. verzorgd door de Hillegomse Muziekschool en de Hillegomse Harmonie Kapel. Daarnaast kun je ook nog genieten van Wat Ontzettend Dramatisch (WOD).

MontMartre Hillegom is op 13 april van 10 tot 16 uur op het plein rondom de ‘Oude Pomp’ en bij de Maartenskerk. Voor meer informatie over dit evenement en de deelnemende kunstenaars kunt u terecht op onze website: www.kunstuithillegom.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: