°C
vrijdag 18 oktober 2024

Bollengrond rijp voor stenen of bollen?

Hillegom – In Hillegom speelt momenteel de discussie om te gaan bouwen op bollengrond. Daaruit volgend kreeg het raadsvoorstel om hierover in gesprek te gaan met de provinciale staten de meerderheid van de gemeenteraad.

Om aan te tonen hoe omvangrijk de waarde is van ons kostbare bollengrond organiseerde de VVD een politiek café en nodigde Provinciale Statenleden van de VVD Mirjam Nelisse (landbouw) en Arne Weverling (wonen) uit. Voorafgaand aan het politiek café maakten zij samen met fractieleden van de VVD Hillegom en Lisse een rondrit door de bollenstreek. Daarnaast bracht het gezelschap ook een bezoek aan een van de trekpleisters van Hillegom, The Tulip Barn.

In de avond was het tijd voor een goed bezocht politiek café waar ruimte was voor uitwisselen van meningen maar ook voor een verhitte discussie. Die waren met name bestemd voor bouwen op bollengrond en asielbeleid. De bezoekers deelden met name 1 mening en dat was dat de grond niet voor stenen was, is of ooit bestemd gaat zijn. Bezoekers kijken terug op een geslaagde dag.

Aankomende evenementen

Lees ook: