°C
vrijdag 18 oktober 2024
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazzy Sunday

29 september @ 14:00 - 17:00

Free

De laatste zondag van elke maand is het in Villa Flora “Jazzy Sunday Afternoon” met het jazztrio van Cees Diepeveen aangevuld met een gastsolist. Bezetting: contrabas John Erich, pianist Cees Diepeveen en drummer Hans Zwetsloot. Deze zondag is de gast solist de geweldige mondharmonica speler Martijn Luttmer.
Jazz harmonicaspeler Martijn Luttmer (1971) begon rond zijn negende actief met mondharmonica spelen. Hij leerde het principe van de “chromatische” mondharmonica door de LP’s mee te spelen van Toots Thielemans. Vanaf zijn 18 de  begon Martijn actief met optreden in binnen en buitenland.
 
Inmiddels heeft Martijn drie cd’s uitgebracht waarvan de laatste twee werden gearrangeerd door Henk Meutgeert (Jazz Orchestra of the Concertgebouw).
 
De afgelopen jaren heeft Martijn een onnoemelijk aantal gastoptredens verzorgd bij onder meer het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en het Metropole Orkest, bij Madeline Bell, Frits Landesbergen, José Koning, Denise Jannah, Thijs van Leer en Hans Dulfer Daarnaast treedt Martijn ook op met zijn collectief Tootsuite. Het jazzoptreden op 29 September in Villa Flora; Hoofdstraat 55 in Hillegom, duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur is gratis toegankelijk.

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Free
Evenement Categorie:

Locatie

Villa Flora
Hoofdstraat 55
Hillegom, Zuid-Holland 2181 EB