°C
maandag 14 oktober 2024
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bio Bollen Event

26 oktober @ 10:00 - 17:00

€7,50

Natural Bulbs, specialist in biologische bloembollen, opent op 26 oktober 2024 haar deuren voor het ‘Bio Bollen’ evenement. Tijdens dit unieke evenement kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen en kennismaken met de wereld van de biologische bloembollenteelt.

Natural Bulbs nodigt tuinliefhebbers van alle leeftijden uit om tussen 10:00 uur & 13:15 uur of tussen 13:45 uur & 17:00 uur tegen een toegangsprijs van slechts €7,50,-  (inclusief koffie/thee en gebak) de wereld van ecologisch tuinieren te verkennen. Leer waardevolle tips en tricks en ontdek hoe je jouw tuin op een milieuvriendelijke manier kunt onderhouden.

“Met het ‘Bio Bollen’ evenement willen we mensen laten kennismaken met de schoonheid en voordelen van biologische bloembollenteelt”, aldus Robert Heemskerk, directeur van Natural Bulbs. “Bezoekers krijgen de kans om onze biologische bloembollen te ontdekken en meer te leren over onze duurzame processen.”

Tijdens het evenement kunnen bezoekers interactieve lezingen bijwonen, workshops volgen en een rondleiding krijgen bij Natural Bulbs. Daarnaast kunnen ze ook biologische bloembollen aanschaffen om hun tuinen op een milieuvriendelijke en gezonde manier te verfraaien.

Het ‘Bio Bollen’ evenement bij Natural Bulbs belooft een inspirerende dag vol ontdekkingen te worden.

Voor meer informatie over het ‘Bio Bollen’ evenement en Natural Bulbs: https://www.naturalbulbs.nl/natural-bulbs-event

Gegevens

Datum:
26 oktober
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.naturalbulbs.nl/natural-bulbs-event

Locatie

Noorderlaan 26 2182GZ Hillegom
Noorderlaan 26
Hillegom, 2182GZ
+ Google Maps