°C
donderdag 19 september 2024

Gratis Museum Plus Bus

 

Hillegom – Welzijn Hillegom organiseert in samenwerking met de Museum Plus Bus een heerlijk dagje uit voor senioren. De Museum Plus Bus zet zich in om senioren in de gelegenheid te stellen een museum te bezoeken. Dankzij de Museum Plus Bus is het mogelijk om ook senioren met een rollator of rolstoel dit gratis museumbezoek aan te bieden.

Op woensdag 16 maart 2016 rijdt de Museum Plus Bus voor bij ontmoetingscentrum ’t Pluspunt, Henri Dunantplein 28 in Hillegom. Om ongeveer 08.30 uur wordt het gezelschap van maximaal 45 personen naar het Kröller-Müller Museum gebracht in Otterlo. Daar wordt een kopje koffie/thee aangeboden en vervolgens is er een rondleiding.

De lunch is om 13.15 uur, hiervan zijn de kosten voor eigen rekening. Na de lunch is er gelegenheid om zelf rond te kijken in het museum. Om 15.15 uur vertrekt de bus uit Otterlo. Het streven is om ongeveer 17.15 uur in Hillegom terug te zijn.

Wilt u deelnemen aan dit uitje? U kunt zich tot uiterlijk 15 februari 2016 opgeven bij Welzijn Hillegom, telefoon 519700. Men wordt verzocht aan te geven of er gebruik wordt gemaakt van een rollator of een rolstoel. Maakt u gebruikt van een rolstoel dan is het wenselijk dat er een begeleider meegaat. Mocht het laatste niet lukken, dan kan Welzijn Hillegom hiervoor zorgdragen.

Aankomende evenementen

Lees ook: