°C
donderdag 19 september 2024

Popkoor Hillegom en Crescendo in Concert

Popkoor Hillegom Kasteel Keukenhof 2015. Foto: PR Hillegom – Op zaterdag 12 maart vindt er in JC Solution een bijzondere gebeurtenis plaats. Het Popkoor Hillegom en de slagwerkgroep van Crescendo geven samen een concert.

Viel in oktober j.l. door het slechte weer het buitenoptreden van het Popkoor Hillegom in duigen, nu heeft het koor gekozen voor JC Solution voor hun allereerste openbare optreden in Hillegom. Het koor wil in een avondvullend concert zich van de beste kant laten zien en horen en doen dat samen met de slagwerkgroep van Crescendo. Met recht kan gesproken worden over een uniek concert.

De Hillegommers die het koor kennen van bijvoorbeeld de korendag in de Zilk of een optreden tijdens de Inspiratie markt in Lisse weten dat zij moderne populaire Nederlandstalige en Engelstalige liedjes zingen uit de top 40 van heden en verleden zoals bijvoorbeeld Miss Montreal, Nielson, de Dijk, Joan Osborne, Billy Joël etc.

Het koor zingt niet alleen het oude bekende repertoire, maar voor deze gelegenheid heeft het koor een paar nieuwe liedjes ingestudeerd en zal het ook samen met de slagwerkgroep een aantal nummers zingen. Het programma zal zeer gevarieerd zijn, want er worden solo’s gezongen en het combo speelt ook nog een paar nummers.

Drumband Crescendo
Drumband Crescendo

De slagwerkgroep van Crescendo bestaande uit 13 spelers zal een aantal nummers uitvoeren op trommels, drumstel, percussie en melodisch slagwerk in de ruimste zin (lira, xylofoon, pauken, marimba enz.).

Wilt u deze unieke gebeurtenis bijwonen? Dat kan, want iedereen is van harte welkom.
Het concert op zaterdag 12 maart begint om 20.00 uur. De grote zaal van Solution is open om 19.30 uur. Een toegangskaartje kost slechts € 3,00 en die kunt u verkrijgen bij één van de koorleden of bestellen d.m.v. een e-mail aan: popkoorhillegom@outlook.com De kaartjes worden thuisbezorgd. Als er nog kaarten over zijn, dan kunt u die ’s avonds aan de zaal kopen, maar bent u een muziekliefhebber, wacht dan niet af en bestel tijdig een kaartje.

 

Aankomende evenementen

Lees ook: