°C
donderdag 19 september 2024

Frans Hoogeveen bij Alzheimer Café

Frans Hoogeveen, Foto: PR
Frans Hoogeveen, Foto: PR

Hillegom – Op dinsdag 16 februari organiseert Welzijn Hillegom weer een Alzheimer Café. Frans Hoogeveen is deze avond gastspreker en geeft uitleg rondom het onderwerp “Het gedrag verandert, wat nu?”. De heer Hoogeveen is lector Psychogeriatrie aan De Haagse Hogeschool. Hij heeft meerdere boeken geschreven over dementie, zoals (op)nieuw geleerd oud gedaan. Daarnaast geeft hij lezingen over de hele wereld. Hij bespreekt diverse onderwerpen die te maken hebben met de mens met dementie. Het belooft een bijzondere avond te worden.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor dementerenden, mantelzorgers, professionals, familieleden en geïnteresseerden. Er zijn deskundigen aanwezig waar men terecht kan met vragen rondom dementie.

Het Alzheimer Café Bollenstreek vindt plaats in ontmoetingscentrum ‘t Pluspunt aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom. De avond wordt muzikaal begeleid. Vanaf 19.00 uur is ’t Pluspunt open. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De toegang is gratis.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de Welzijn Hillegom-bus voor vervoer naar en van ‘t Pluspunt. Men kan daarvoor tot een dag van tevoren een afspraak maken, telefoonnummer 0252 – 576500.

Aankomende evenementen

Lees ook: