°C
vrijdag 20 september 2024

Loopplezier met SIB Loopcollectief

Hillegom/De Zilk –  Nieuw bij de SIB is sportief wandelen, daarnaast start zaterdag 3 september de opstapgroep hardlopen. Sportief Wandelen is duidelijk anders dan een stukje wandelen. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het meer dan het ‘gewone wandelen’. Het is voor iedereen die aan fitheid wil werken de ideale activiteit.

Wat is Sportief Wandelen?
Sportief Wandelen betekent stevig doorwandelen in een tempo rond de 5 tot 7 kilometer per uur. Er moet nog altijd adem overblijven om een gesprekje te kunnen voeren. Behalve (stevig) wandelen bestaat deze groepstraining onder andere uit een warming-up, oefeningen om de (verschillende) wandeltechniek te verbeteren en een cooling-down.

De trainingen
De trainen zijn 3x per week: maandag om 09.00 uur, woensdag om 19.00 uur en zaterdag om 09.00 uur. De trainingen zijn in de Amsterdamse Waterleidingduinen en start vanaf de ingang bij De Zilk. Wij hopen je minimaal 2x per week mee te nemen in de training om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Welk resultaat, dat is geheel aan jou.

Aanmelden kan via www.sibloopcollectief.nl/lidmaatschap. Als je wilt uitproberen of Sportief Wandelen iets voor jou is, kan je 2 weken gratis meetrainen. Kom woensdag 14 september naar de Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang De Zilk, en doe mee! De training start om 19.00 uur.

De opstapgroep hardlopen
Voor de lopers onder ons start zaterdag 3 september om 09.00 uur de opstapgroep. De trainingen zijn op dinsdagavond om 19:00 uur op de Zanderij en zaterdagmorgen om 9.00 uur in de Waterleidingduinen. Je krijgt iedere week per mail een schema toegestuurd. Hierin staat het programma van de gezamenlijke trainingen, maar ook een schema voor een eigen training. De kosten bedragen 49,50 euro, waarbij inbegrepen: 24 gezamenlijke trainingen, een trainingsschema, advies en persoonlijke begeleiding.

Met vragen en voor het aanmelden, kan je rechtstreeks een mail sturen naar technischezakensib@gmail.com of bellen met Meinhard van de Reep (06 493 857 34). Meer informatie op de site www.sibloopcollectief.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: