°C
vrijdag 20 september 2024

Certificaat voor netwerkcoaches

Hillegom – De eerste vrijwillige netwerkcoaches van Welzijn Hillegom hebben zojuist de training ‘Natuurlijk, een netwerkcoach’ afgerond. Zij zijn enthousiast en klaar om als netwerkcoach van start te gaan. In 2016 is Welzijn Hillegom gestart met de landelijk bekende methodiek ‘Natuurlijk, een netwerkcoach!’. Met de inzet van netwerkcoaches gaan we mensen handvatten bieden om hun sociale netwerk te versterken of uit te breiden.

Welzijn Hillegom is op zoek naar mensen die het eigen netwerk willen verstevigen en/of opbouwen. Mensen die door omstandigheden in een sociaal isolement zijn geraakt. Een goede klik tussen coach en deelnemer is van belang. Dit vergroot de kans op een geslaagd traject.

Na kennismaking gaat de deelnemer zelf aan de slag met het opbouwen van een netwerk. Dit gebeurt met ondersteuning van de coach. Het netwerktraject bestaat uit 3 fasen om opgestelde doelen, wensen en plannen te realiseren. Het hele traject duurt minimaal drie maanden tot maximaal een jaar. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor aanmelding en of vragen/opmerkingen graag contact opnemen met Welzijn Hillegom, tel. 0252 519700.

Aankomende evenementen

Lees ook: