°C
vrijdag 20 september 2024

Muziekworkshops voor kids tijdens de vakantie!

Hillegom – Veel kinderen houden van muziek en zouden graag eens op een echt drumstel, viool of dwarsfluit willen spelen. Vrijdag 3 maart krijgen zij deze kans en kunnen zij een kijkje nemen in de Hillegomse Muziekschool en muziek maken op al deze instrumenten!

Er zijn op vrijdag vier workshops te doen in de muziekschool. Het ochtendprogramma bestaat uit een workshop voor de peuters en een workshop speciaal voor kleuters. Lijkt het je leuk om samen met je peuter muziek te maken, te zingen en te bewegen op muziek? Kom dan meedoen met de peuterworkshop om 10.00 uur. De kleuterworkshop begint om 11.00 uur en is een workshop vol met muziekspelletjes, liedjes zingen en het ontdekken van verschillende muziekinstrumenten.

De middag begint met een workshop Probeer een instrument, waarin de kinderen kennis maken met verschillende muziekinstrumenten. Deze instrumenten mogen natuurlijk ook worden uitgeprobeerd. Deze workshop is voor kinderen vanaf 6 jaar.

De workshopdag sluit af met een workshop speciaal voor kinderen die al muziekles hebben en het leuk vinden om eens op een andere manier met muziek bezig te zijn. Dus zit je op muziekles en houd je van spelletjes? Kom dan meedoen met het spel Earz! een muzikale app die je daarna thuis verder kunt spelen. Ook spelen we een piano battle, dus kom maar op als je denkt dat je piano kunt spelen met je voeten!

De kosten van de workshops zijn slechts €4,- per kind. Meer informatie is te vinden op www.hillegomsemuziekschool.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: